Wie zijn wij?

Wij zijn gespecialiseerde familierechtadvocaten met jarenlange ervaring op het gebied van het familierecht. Wij werken volgens de gedragscode familierecht, opgesteld door de Raad voor Rechtsbijstand en zijn onderworpen aan de gedragsregels en het tuchtrecht van de Orde van Advocaten. Daarnaast zijn wij High Trust gecertificeerd.

Met Samengaanscheiden.nl bieden wij hoogwaardige dienstverlening op het gebied van gezamenlijke echtscheidingen, tegen een lage en vaste prijs. Samengaanscheiden.nl is een initiatief van BBM Advocaten Putten.

Niet samengaanscheiden.nl? Indien u er samen niet uit komt, dan is een gemeenschappelijke afwikkeling van uw echtscheiding in beginsel niet mogelijk. In dat geval kan ons kantoor u bijstaan in een eenzijdige echtscheidingsprocedure of met mediation. Naast echtscheidingszaken behandelt ons kantoor veel zaken op het gebied van familie- en jeugdrecht. U komt bij ons terecht voor zaken op het gebied van omgang, gezag, voogdij, adoptie, naamswijzigingen, boedelscheidingen en jeugdzaken.

Indien u een eenzijdige echtscheidingsprocedure overweegt kunt u altijd vrijblijvend een afspraak met ons maken om kosteloos uw situatie aan een van onze advocaten voor te leggen. Indien u meer wilt weten over ons kantoor, bezoek dan de website van BBM Advocaten Putten op www.bbm-advocaten.nl.